Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2011 13:50

Могильова послали в Крим для парламентських виборів — експерт

Могильова послали в Крим для парламентських виборів — експерт

Призначення Анатолія Могильова головою Ради міністрів АРК викликано тим, що президент не хотів руйнувати макіївську команду, яка ствердилася в Криму за часів Василя Джарти.

Про це в коментарі для Gazeta.ua заявив незалежний експерт Рустем Халілов.

"Вибір іншої кандидатури спричинив би серйозні кадрові перестановки, - упевнений фахівець. - Але це призначення може виявитися помилковим, бо ніхто не знає, чи збереже новий прем'єр стару команду. Президент Віктор Янукович дав зрозуміти, що основний упор Могильов робитиме не на розвитку Криму, а на майбутні парламентські вибори. Партія регіонів має отримати гарні результати і перемогти в усіх мажоритарних округах автономії".

За словами Халілова, кримські еліти це призначення сприйняли спокійно.

"Ті, хто не знайшов спільну мову із Джарти, намагатиметься порозумітися з Могильовим. За останні півтора року ситуація в Криму стабілізувалася. Джарти присікав екстремістські виступи, зокрема проросійського козацтва. Кримські татари очікуватимуть, які кроки робитиме новий прем'єр. Якщо діятиме жорстко, це призведе до дестабілізації обстановки в автономії. Для бізнесу і криміналітету нічого не зміниться. Ніхто не повертатиме те, що відняли", - зазначає Рустем Халілов.


Зараз ви читаєте новину «Могильова послали в Крим для парламентських виборів — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути