Ексклюзиви
субота, 15 січня 2011 17:22

Могильов намагається залякати людей - Гриценко

Могильов намагається залякати людей - Гриценко

Звіт Міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова і його заява про те, що міліції відомо про підготовку кровопролиття, ніщо інше, як бажання залякати людей, щоб вони не брали участі в акціях протесту проти дій влади.

Таку думку в ефірі телеканалу "UBC" висловив голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко.

"Якщо Міністру теоретично відомо про факти підготовки кровопролиття, він повинен негайно провести професійне розслідування і оприлюднити того, хто готує це кровопролиття - влада, Партія регіонів," Наша Україна ", якась конкретна фізична особа тощо", - заявив Гриценко, якого цитує його прес-служба.

При цьому політик зазначив, що нинішня заява глави МВС є "безвідповідальною". За його словами, заява Могильова "чисто провокативна", і "нічого іншого, окрім нагнітання страху в країні не несе".

Гриценко також підкреслив, що люди повинні відстоювати власні законні права, якщо їх порушують, зокрема й під час акцій протесту.

"Не треба нікого боятися", - закликав він.

Нагадаємо, виступаючи в парламенті в п'ятницю, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що опозиція готує кровопролиття під час цих акцій.

Зараз ви читаєте новину «Могильов намагається залякати людей - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути