Ексклюзиви
середа, 27 листопада 2013 15:10

"Митний союз – какашка" - у Львові немовлята підтримали ЄС
9

Фото: Фото: zaxid.net

У Львові 27 листопада батьки провели мирну акцію на підтримку євроінтеграції України в Європу. Під стіни Ратуші їх прийшло близько півсотні.

Як зазначила організатор акції Мар'яна П'єцух, батьки написали свої побажання на плакатах, зокрема: "Європа – відкрита до подорожей", "Європа – це хороші дороги".

Крім цього, дітки тримали плакати з написами: "Ми хочемо до Діснейленду", "Митний союз – какашка". Після цього, батьки взяли брязкальця в руки і пішли до Львівської облдержадміністрації. Дорогою вони вигукували: "Малюки йдуть в Європу!", "Ми за асоціацію з ЄС".

У відділі роботи зі зверненнями громадян Львівської облдержадміністрації батьки залишили звернення, ілюстроване малюнками, у якому просять президента підписати асоціацію з ЄС. Звернення залишили для голови ЛОДА Олега Сала, аби той передав його Віктору Януковичу.

Нагадаємо, що Львів масово підтримує підписання угоди про асоціацію з ЄС. У ніч з 21 на 22 листопада незгодні із припиненням підготовки до підписання угоди на саміті у Вільнюсі, зібралися у центрі Львова. Вже 22 листопада на мітинг до пам'ятника Шевченка прийшло близько 7 тисяч осіб. У неділю, 24 листопада, народне віче зібрало понад 20 тисяч. Студенти оголосили акцію громадської непокори і щодня збираються на Євромайдані у Львові. Крім того, львів'яни масово виїжджають до Києва, аби взяти участь у центральному Євромайдані країни.

 

Зараз ви читаєте новину «"Митний союз – какашка" - у Львові немовлята підтримали ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути