четвер, 27 вересня 2018 08:12

"Міша, давай по новой": як Добкін став зіркою Youtube
3

Відео одразу потрапило у рейтинги найбільш популярних у мережі
Фото: Українська правда
Михайло Добкін не одразу зміг записати своє зверення - на думку Кернеса він то не правильно кладе руки, то не правильно повертає голову, самому Добкіну не подобається текст
2006-го Добкін став міським головою, а Кернес - секретарем міськради

Відео з записом передвиборчого ролику колишнього мера Харкова, нині народного депутата Михайла Добкіна має у Youtube понад 5 млн переглядів. Його виклали у мережу 11 років тому, 27 вересня 2007-го.

Вже наступного дня, 28 вересня, ролик увійшов у рейтинг найбільш популярних на сайті. За добу його переглянуло майже 101 тис. користувачів.

На відео потрапили кадри 2005-го року, як Добкін під керівництвом свого помічника, нинішнього міського голови Геннадія Кернеса намагається записати звернення до харків'ян. Це вдається не з першого разу — Добкін забуває текст, ставить не правильні наголоси, на думку його піарника Кернеса.

Кернес неодноразово просить повторити текст з потрібними інтонаціями, відкрити очі та не скалити зуби. Іноді переходить на крик.

У відео присутня ненормативна лексика.

Деякі цитати з ролику стали популярними в Інтренеті мемами. Наприклад, "Немножко текст по-дебильному написан" чи "Миша, у тебя скучное лицо, тебе никто денег не даст".

Сам Добкін рік тому пообіцяв преміювати автора, якщо знайде. Хоча до цього заявляв — знає, хто виклав відео.

"У різні періоди часу я по-різному до ролику ставився: починаючи від злості і до сьогоднішнього позитивного сприйняття. Багато людей, які працюють в медіа або займаються піаром, нерідко запитували мене про те, чи не спеціально ми його з Геннадієм зняли? Тому відразу хочу попередити питання і сказати, що робили не навмисно, так вийшло, тому не хочу забирати чийогось авторства. Автора знайду і з задоволенням передам йому його премію, вона у мене вже давно залежалася".

У пресі з'являлась інформація про причетність до цього витоку Арсена Авакова, який 2005-го був головою Харківської облдержадміністрації. Писали, що за піар-кампанію проти Добкіна виклали біля $80 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу Кернеса просять перенести до іншого суду

На виборах в 2006-му Добкіна обрали мером. 2010 його призначили головою Харківської облдержадміністрації. 2014-го Добкін балотувався на вибори президента — отримав 3,03%. На парламентських виборах пройшов у Верховну Раду.

Кернес 2006-го став секретарем міської ради. 2010-го переміг на виборах мера Харкова, набрав 30% голосів. І Кернес, і Добкін були членами Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Міша, давай по новой": як Добкін став зіркою Youtube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути