Ексклюзиви
середа, 19 березня 2014 05:25

Мірошниченко заперечує, що бив голову НТКУ

Мірошниченко заперечує, що бив голову НТКУ
Фото: comments.ua

"Свободівець" Ігор Мірошниченко заявив, що в розмові з тимчасовим керівником Національної телекомпанії України Олександром Пантелеймоновым він і його колеги не застосовували фізичної сили.

Про це народний депутат сказав в коментарі "Радіо Свобода". За словами Мірошниченка, члена парламентського комітету з питань свободи слова, вони висловили Пантелеймонову "все, що про нього думають". Депутат-"свободівець" стверджував, що після отримання від тимчасового керівника НТКУ заяви про відставку, Пантелеймонова "випустили на вулицю" і той без проблем поїхав на машині, куди захотів.

На думку Мірошниченка, Пантелеймонов не має права очолювати державне телебачення України, тому що "служив Путіну і російської пропаганди" і "інакше, як шабашем в прямому ефірі протягом всього дня, те, що показував Перший національний, назвати не можна" (Мірошниченко мав на увазі показ державним телебаченням України святкування в Росії з приводу "повернення" Криму).

Зараз ви читаєте новину «Мірошниченко заперечує, що бив голову НТКУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути