Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2012 13:59

Міністри пишуть заяви про перехід на роботу до Ради

Міністри пишуть заяви про перехід на роботу до Ради
Фото: tsn.ua

Члени Кабінету міністрів, які обрані до Верховної Ради VII скликання за списками Партії регіонів, пишуть заяви про перехід на роботу до парламенту. Про це під час брифінгу сказав голова Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов.

"Міністри, які обрані до ВР, пишуть заяви про перехід на парламентську роботу, а в подальшому, в залежності від формування більшості в парламенті, в залежності від формування Кабінету міністрів, буде виникати питання, хто з них залишиться на роботі, а хто буде переходити на роботу в парламент. Я думаю, що сьогодні навряд чи хтось ствердно скаже з приводу остаточного вирішення питання по тій чи іншій кандидатурі. Це буде вирішуватись упродовж певного відрізку часу доки не будуть завершені переговори з формування більшості і Кабінету міністрів", - зазначив Єфремов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Парламент ухвалив нову редакцію закону про біометричні паспорти

Зокрема, стало відомо, що міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк вже написав заяву про звільнення і перехід на роботу до Верховної Ради. Про це він повідомив виданню Лівий берег. Також видання повідомляє, що міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога оголосив про перехід на роботу до парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Міністри пишуть заяви про перехід на роботу до Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути