Ексклюзиви
вівторок, 03 січня 2012 11:41

Міністр ЖКГ розповів, чого його навчила робота в Києві

Міністр ЖКГ розповів, чого його навчила робота в Києві

Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк підбив підсумки минулого року, а також розповів, як змінився він сам і що хотів би забрати у наступний рік.

"Напередодні Нового року кожен з нас підводить підсумки, думає про свої особисті перемоги, розчарування, про те, як змінився сам і що хотів би забрати в наступний рік, - написав він на своїй сторінці в ЖЖ. - Яким він був для мене? Він був строкатим, добрим чи поганим - не можна сказати. Точно не був одноманітним і спокійним. Можливо, через деякий час я оціню його, як рік особистого розвитку. У ньому було достатньо цікавих зустрічей і різних подій. Рік, що минає змусив мене на багато подивитися по-іншому, по-новому".

Міністр додав: "Працюючи в Києві, ще більше починаєш цінувати команду. Мало самому просто знати проблему, навіть недостатньо того, що ти сам знаєш, як її вирішити. Дуже важливо мати команду, справжніх професіоналів у своїй справі. Але найголовніше - це однодумці в особі народу, громади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близнюк хоче, щоб українці скинулися на притулки для тварин

При цьому він визнав, що єдиної команди, яка вирішує проблеми, у суспільстві у нас поки немає: "Влада намагається робити реформи, народ пробує сказати свою думку, але найчастіше це нагадує розмову глухого з німим. Саме тут, у столиці, більш гостро це розумієш".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дехто з урядовців прогулюватиме робочі дні - ЗМІ

"Потрібен конструктивний діалог. Можливо, не всі повірять у щирість написаного, але я істинно вірую в наше громадянське суспільство. В відповідальну громадянську позицію, яка починається з будинку. Якщо ви хочете побачити "Громадянська суспільство", сходіть в успішне ОСББ. Тому своє завдання , як фахівця, я бачу, розуміючи проблему, запропонувати оптимальний варіант рішення і виходити з цим до наших громадян. Для того щоб люди перейнялися цим і разом з нами вирішували б наші проблеми ", - упевнений Близнюк.

Він також підкреслив, що минулий рік найучіл його розсудливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи розповіли, за що їх можна похвалити за рік роботи

"Київ вимагає швидкого аналізу та оперативного прийняття рішень, в той же час на осмислення масштабу проблем і вироблення правильного варіанту необхідно більше часу, ніж в області. І в цьому цейтноті виключно важливо, щоб люди, які поруч з тобою, поділяли твої переконання і вміли аргументовано відстояти свою позицію, забезпечивши найвірніше рішення ", - підкреслив міністр.

Зараз ви читаєте новину «Міністр ЖКГ розповів, чого його навчила робота в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути