субота, 31 січня 2009 19:23

Міністр юстиції носить годинник за 750 000 євро? (ФОТО)
7

Раніше Gazeta.ua вже писала про те, що Кільчицька носить Chanel за $5,5 тисяч, а Тимошенко користується мобільним за 1230 гривень. Міністри ж Тимошенко відрізняються любов"ю до не особливо дорогих аксесуарів, але все ж таки їхні наручники теж не з дешевих. Наприклад, міністр аграрної політик України Юрій Мельник носить годинник Omega. Швейцарський наручник головного аграрія країни коштує трохи більше шести тисяч євро.
Міністр юстиції Микола Оніщук виблискує оригінальнішим годинником. Його зап"ястя прикрашене годинником De Bethune DВ15.

З характеристики відомо лише, що механізм годинника ручний, корпус з білого 18-каратного золота з паладієм, сапфірове скло з двостороннім антивідблискним покриттям, циферблат посріблений, а стрілки Ротте виготовлені з блакитної сталі зігнуті у формі крила чайки, ремінець - зі шкіри алігатора.

Високу якість De Bethune зумовлює обмежений тираж годинника. Так, в 2002 році було вироблено 200 екземплярів, а в подальші п"ять років випуск не перевищить 1200 екземплярів на рік. Отже можна сказати, що годинник в пана Оніщука майже ексклюзивний. На жаль, ціна на цю модель не встановлена, оскільки усюди вказана як "договірна". Середня ціна на годинник De Bethune в Москві - 30 тисяч євро, хоча деякі моделі можуть коштувати і 750 000 євро.

Vip

Зараз ви читаєте новину «Міністр юстиції носить годинник за 750 000 євро? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути