четвер, 19 жовтня 2017 23:11

Міністр відповів на запитання, як би жив на мінімальну пенсію

Міністр відповів на запитання, як би жив на мінімальну пенсію
Рева порадив, щоб питання адресували тому, хто довів країну до такого стану

Міністр соціальної політики Андрій Рева відповів на запитання, як би він прожив на мінімальну пенсію. Він порадив задавати це питання тому, "хто довів країну до такого стану".

Про це він заявив в ефірі "112 Україна".

Питання поставив глядач, на що міністр відповів: "Хочу нагадати, що 1452 гривні ми встановили після 1074. І не ми довели Україну до того стану, коли такі експерименти треба проводити. Хай телеглядач порадить це нашим політикам, які довели Україну до того, що у нас сьогодні пенсія 1452 гривні, хай вони проживуть на цю пенсію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонд гарантування оголосив розпродаж на 20 млрд грн

На уточнююче питання, кого він має на увазі, політик відповів: "Це я адресую тим політикам, які були при владі. Які не голосували за пенсійну реформу. А в нас не голосували дві політичні сили – "Опозиційний блок" і "Батьківщина". Будь ласка! Хай вони запропонують їм, раз вони не хочуть підвищення пенсій, запропонуйте їм! Я думаю, тоді б багато що стало на свої місця. У нас дивна ситуація відбувається. Кожен має відповідати за те, що він зробив".

Верховна Рада схвалила пенсійну реформу 3 жовтня. За неї проголосували 288 нардепів. Мінімальна пенсія встановлена - 1 452 грн.

Зараз ви читаєте новину «Міністр відповів на запитання, як би жив на мінімальну пенсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути