пʼятниця, 10 листопада 2017 02:11

Міністр оборони Канади розповів, що думає про Україну

Міністр оборони Канади розповів, що думає про Україну
Канада не підтримує Росію стосовно розміщення миротворців, яка не поважає кордони України.

В рамках саміту НАТО провели окрему зустріч, яка стосувалась підтримки України. Представники міністерств оборони США, Польщі, Литви, Великобританії та Канади брали участь у розмові.

Про це повідомив кореспондент "Укрінформ".

"Такі зустрічі ми проводимо кожного разу, як збираємося у штаб-квартирі НАТО, - із іншими державами, які надають підтримку Україні. Ми обговорюємо усе, що можна покращити і наразі ми дуже задоволені прогресом, який вдалося досягти, особливо стосовно тренувальної місії", - говорить міністр оборони Канади Харджит Саджан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клімкін порадив дипломатам учити українську мову

"Попереду досі ще багато роботи, тому ми тісно співпрацюємо із міністром Полтораком й іншими представниками уряду, аби досягти більшого", - пояснює міністр.

Також було обговорено реформи в Україні, які дозволять "змінити та збільшити наш внесок та тренування". Це стосується миротворчої місії на Донбасі.

"Звичайно, ми поговорили про миротворчість і про те, як забезпечити, аби будь-яка подібна ініціатива була на користь Україні". Саджан також додав, що Канада не підтримує Росію стосовно розміщення миротворців, яка не поважає кордони України.

Міністр оборони Литви Раймундас Каробліс повідомив, що як тільки матиме можливість, - постачатиме Україні летальну зброю.

Зараз ви читаєте новину «Міністр оборони Канади розповів, що думає про Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути