вівторок, 17 грудня 2019 02:08

Міністр Малюська включив задню - звільнятися вже не збирається

Міністр Малюська включив задню - звільнятися вже не збирається
Малюська спростував заяви про свою відставку. Фото: Лига

Міністр юстиції Денис Малюська спростував заяви про свою відставку та заявив, що наразі не планує йти з посади очільника міністерства.

"Не дочекаються. Не пишу я заяву, і не писав, і найближчим часом не планую. Якщо, звичайно, мене не попросить керівництво держави. Тут не буду стримувати себе. Поки що не просило, тому планів немає", - сказав Малюська у ток-шоу "Свобода слова" на ICTV.

"Щодо власне того, якою має бути заробітна плата міністра. Це питання не наскільки критичне, як його розкрутили в медіа. Тому що народ каже: "Поки товстий сохне, худий здохне", перепрошую за фразу. Для міністрів це менш важливо, ніж для якогось низового персоналу. Для мене так само. Теоретично я можу і півроку не отримувати заробітну плату, якщо дружина не вб'є до цього часу, то прожити можна спокійно, навіть без зарплатні", - пояснив він.

Міністр додав, що останній місяць задоволений своєю заробітною платою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нерухомість у Києві та бізнес у дружини. Що задекларував міністр-мільйонер Малюська

Він підкреслив, що інші співробітники, наприклад особи, які працюють в пенітенціарній системі можуть отримувати 6 тисяч гривень, ризикуючи при цьому власним життям. На йому думку, це недостатня винагорода для такої роботи.

11 грудня міністр юстиції Денис Малюська заявив, що його не влаштовує зарплата і він не виключає перехід на іншу роботу.

"Останній місяць ми домовилися про надбавки. І багато з міністрів їх отримали. У мене вже приблизно 29 тисяч гривень. Якщо зарплата не підвищиться хоча б до 80 тисяч – надовго мене не вистачить", – сказав міністр.

Зараз ви читаєте новину «Міністр Малюська включив задню - звільнятися вже не збирається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути