середа, 14 березня 2012 11:01

Мінфін вже готується переписати бюджет під ініціативи президента

Мінфін вже готується переписати бюджет під ініціативи президента

У понеділок Мінфін почав підготовку змін до держбюджету на 2012 рік, спрямованих на виконання соціальних ініціатив президента Віктора Януковича.

Про це сказв прем'єр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду.

"Президент проголосив початок нової соціальної політики, визначив чотири напрямки соціальних інінціатив. Перш за все, вони спрямовані на подолання майнового розшарування громадян", - наголосив він.

Азаров сказав, що уряд розгляне розмір пенсій 9 млн пенсіонерів. З травня пенсії виростуть на 100 гривень. Військовослужбовці отримуватимуть на 165 гривень більше. На 30-50% збільшать виплати учасникам війни, а інвалідам війни — виплатять одноразову допомогу до дня перемоги — 1720-2200 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайти 20 мільярдів на "покращення" можна без проблем - експерт

"Розумію, що після багатьох років зневіри і недовіри людей до влади, виникає питання, чи реально все це. Чи не побудовані ці плани на паперовому фундаменті, на друкарському верстаті. Я докажу — цілком реальні, фундамент для них — зростання економіки. За двох умов — стабільність в Україні і максимальна економінча свобода", - підкреслив голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «Мінфін вже готується переписати бюджет під ініціативи президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути