понеділок, 02 вересня 2013 16:33

Мільярдер Новинський попросився до "регіоналів"

Мільярдер Новинський попросився до "регіоналів"
Фото: unn.com.ua

Новообраний депутат Вадим Новинський написав заяву про входження у фракцію Партії регіонів.

Про це повідомив заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов.

"Вадим Новинський завжди по духу був нашим соратником, і цілком логічно його політичній кар'єрі буде входження в нашу фракцію. Він ще не депутат, але повинен завтра прийняти присягу", - зазначив Чечетов.

Нагадаємо, Вадим Новинський народився в місті Стара Руса Новгородської області (Росія). У 1985 році закінчив Ленінградську академію цивільної авіації за фахом інженер систем управління.

Засновник і основний бенефіціар фінансово - промислової групи "Смарт- холдинг". З 2006 року - президент групи компаній "Смарт- холдинг", голова наглядової ради ЗАТ "Смарт- холдинг".

За підсумками проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 224 (Севастополь) самовисуванцем проходить до Верховної Ради. Вибори в цьому окрузі проводилися 7 липня 2013 у зв'язку з достроковим припиненням повноважень депутата (Партія регіонів) Павла Лебедєва, призначеного на посаду міністра оборони України.

Згідно з підрахунками експертів журналу "Фокус", які були опубліковані в рейтингу "130 найбагатших людей України " в лютому 2008 року, статки Новинського складають $ 2,770 млрд. З цією сумою російсько-український бізнесмен зайняв почесне 9-е місце.

Зараз ви читаєте новину «Мільярдер Новинський попросився до "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути