понеділок, 30 листопада 2009 12:59

Мільярд на грип спробують проштовхнути в четвер

Мільярд на грип спробують проштовхнути в четвер

Депутати домовилися розглянути у четвер, 3 грудня, законопроект у новій редакції про виділення на боротьбу з грипом 1 млрд грн.

Таке рішення було прийнято сьогодні на засідання Погоджувальної ради.

"Оскільки вето не подолано, ми розглянемо його у новій редакції, тобто допрацьований. Плюс тоді ми розглянемо його разом з альтернативним", - сказав голова парламенту Володимир Литвин.

Після цього він попросив бюджетний комітет в найкоротші строки розглянути даний законопроект (у новій редакції), на що отримав гарантовану обіцянку комітету у середу закінчити його розгляд.

Також спікер нагадав, що Партія регіонів внесла в Раду альтернативний законопроект про виділення на боротьбу з грипом 200 млн грн, "який теж має право на розгляд".

"Комітет (бюджетний) у середу гарантовано розгляне законопроект і у четвер ми ставимо його на розгляд як першочерговий, щоб не було зайвої критики", - сказав Литвин.

Нагадаємо, 26 листопада на позачерговому засіданні Верховна Рада не змогла подолати вето президента на закон про виділення 1 млрд грн для боротьби з грипом.

ПР пропонує парламенту виділити з державного бюджету на 2009 рік 200 млн. гривень для боротьби з епідемією грипу, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Мільярд на грип спробують проштовхнути в четвер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути