Ексклюзиви
понеділок, 17 січня 2011 13:54

Міліція підставляє Януковича арештами підприємців з Майдану

Міліція підставляє Януковича арештами підприємців з Майдану

Представники правоохоронних органів на допитах просять деяких підприємців визнати, що вони виходили на податковий Майдан минулого року за гроші. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав представник координаційної ради підприємців Володимир Дорош.

"Я тримаю зв'язок, спілкуюся із людьми, яких викликають. Були випадки, коли підприємців просили визнати, що вони виходили на акції за гроші. Заднім числом хочуть дискредитувати, довести, що це був платний Майдан, на якому справжніх підприємців не було. Обіцяють більше не чіпати. Але люди не погоджуються", - зазначив він.

"Чому влада спочатку визнала, що наші вимоги на Майдані були законні, а тепер починає таким займатися? До нас приходили прем'єр, президент. Своїми змінами до Податкового кодексу він підтвердив, що там були чисельні порушення. Навіщо зараз щось придумувати і викручувати? Владні структури просто підставляють президента", - наголосив Дорош.

За словами представника ради підприємців, його не викликали на допит, бо, можливо, "тримають "на закуску". "Поки це поодинокі випадки викликів на допит. Ми їх можемо тримати під контролем. Але якщо буде дуже масово – будемо реагувати. Зокрема закликати бізнес-спільноту збиратися. Це будуть кількатисячні зібрання з вимогою припинити переслідування", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Міліція підставляє Януковича арештами підприємців з Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути