Ексклюзиви
неділя, 14 березня 2021 01:54

МЗС України презентувало пріоритети відомства на чотири роки

МЗС України презентувало пріоритети відомства на чотири роки
Команда МЗС представила іноземним партнерам ключові елементи стратегії. Фото: Facebook

Команда Міністерства закордонних справ України та Українського інституту представила представництвам дипмісій і міжнародних організацій і фондів "пріоритети публічної дипломатії на 2021-2025 роки".

Презентація під назвою "Публічна дипломатія МЗС 2.0": Посилення голосу України в складних умовах гібридних загроз "відбулася в будинку Митрополита, що на території Національного заповідника Софія Київська. Про це в Facebook повідомила перший заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

Команда МЗС представила іноземним партнерам ключові елементи стратегії публічної дипломатії нашої країни, її цілі і завдання. Низку проектів було представлено, виходячи із стратегічних напрацювань - на культурному, гастрономічному, цифровому, експертному і науково-освітньому напрямах.

"Зміцнення комунікаційних можливостей, посилення компетенцій дипломатів і розвиток напряму публічної дипломатії є надзвичайно важливим в умовах нових зовнішніх викликів і цифровізації світу. Незважаючи на триваючу російську агресію і окупацію Криму, ми прагнемо розкрити себе світові як країна надзвичайних людей, можливостей, динаміки і унікальної природи . країну, яка прагне до членства в ЄС і НАТО і надзвичайно швидкими темпами реформує майже всі сфери життя", - зазначила Джапарова.

Рада національної безпеки і оборони України ухвалила проєкт стратегії повернення Автономної Республіки Крим та м. Севастополь.

Зараз ви читаєте новину «МЗС України презентувало пріоритети відомства на чотири роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути