пʼятниця, 26 квітня 2013 23:57

"Ми зобов'язані зробити крок з підписання угоди про асоціацію з ЄС" - Тігіпко

"Ми зобов'язані зробити крок з підписання угоди про асоціацію з ЄС" - Тігіпко
Фото: obozrevatel.com

Народний депутат від Партії регіонів Сергій Тігіпко наголошує, що Україна зобов'язана підписати угоди про асоціацію з Європейським Союзм.

Таку думку він висловив в ефірі телеканалу "Інтер".

"Сьогодні крок з підписання угоди про асоціацію (з ЄС-ред.) і отримання зони вільної торгівлі ми зобов'язані зробити", - сказав парламентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скоріше за все, Україна вже домовилася з Росією щодо ГТС - експерт

Тігіпко підкреслив: "Мені здається, що сьогодні, все таки, треба говорити про позицію, яка є прагматичною, і яка вигідна Україні. У чому вона, на мій погляд? Я прихильник підписання Угоди про асоціацію. По одній простій причині: ми отримаємо величезний ринок, який ми, я впевнений, освоїмо".

При цьому "регіонал" зазначив, що на сьогоднішній день не стоїть питання про вступ України до ЄС. "Сьогодні не стоїть питання про вступ до ЄС. Я вважаю, що ми повинні уважно слідкувати за тим, що відбувається у Митному союзі", - підкреслив Тігіпко.

Він додав: "Чим мені подобається Угода про асоціацію? Там є реформи. Це те, що треба робити: змінювати судову систему, боротися із корупцією тощо. Немає у нас сьогодні такої еліти, яка могла б сама собі сформувати таку задачу і рухатися нею. Жупель над нами потрібен, і цей жупель - європейських стандартів. Інакше дуже довго буде відбуватися зміна еліт і від цього страждатимуть конкретні люди".

Зараз ви читаєте новину «"Ми зобов'язані зробити крок з підписання угоди про асоціацію з ЄС" - Тігіпко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути