Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2018 14:10

Ми заберемо людей, ідеї, вашу довіру і підтримку - Мураєв заявив про вихід з проекту "За життя"

Ми заберемо людей, ідеї, вашу довіру і підтримку - Мураєв заявив про вихід з проекту "За життя"
Нардеп Євгеній Мураєв записав відеозвернення, в якому він закликав своїх прихильників та однодумців приєднатися до створення нової політичної партії. Фото: МедиаНяня

Сьогодні 21 вересня народний депутат України Євгеній Мураєв заявив про те, що залишає посаду голови політради політичного проекту "За життя" і створює нову партію.

"Знаю, що пауза, про яку я просив для прийняття рішення, затягнулася, але важливі рішення не приймаються в поспіху. Особливо ті, які стосуються інших людей і нашої з вами Батьківщини. За час мого мовчання, я провів безліч зустрічей і переговорів із однопартійцями. Ми вирішили залишити політпроект "За життя" Вадима Рабіновича. Для нас політика - не бізнес-проект, здатний забезпечити ситу старість і не зготоване на швидку руку ток-шоу. Ми створюємо партію, в якій не буде випадкових людей. Я готовий встати попереду і запропонувати Україні проект країни, якого у неї ніколи не було", - написав політик.

Своє рішення Мураєв пояснив розбіжністю в поглядах на політичну діяльність партії в цілому.

У мережі також з'явилося відеозвернення нардепа, в якому він закликав своїх прихильників та однодумців приєднатися до створення нової політичної партії.

"Я закликаю всіх об'єднатися навколо наших правдивих цінностей, припинити багаторічне розграбування нашої країни і знищення народу. Ми зробимо нашу країну по-справжньому незалежною. Незалежної від зовнішнього управління і від корозії олігархічних кланів. Нам під силу навести порядок. Виметемо сміття і будемо жити: осмислено і гідно", - сказано в ролику.

За оцінками деяких політологів, рейтинг партії "За життя" був нерозривно пов'язаний із присутністю в ній Євгенія Мураєва. За прогнозами, весь її електорат може приєднатися до новоствореної партії.

Зараз ви читаєте новину «Ми заберемо людей, ідеї, вашу довіру і підтримку - Мураєв заявив про вихід з проекту "За життя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути