пʼятниця, 08 грудня 2017 00:03

Ми стабільно входимо в 2018 рік – Гройсман

Ми стабільно входимо в 2018 рік – Гройсман
Гройсман подякував народним депутатам і голові ВР Андрію Парубію.

Те, що 7 грудня прийняли бюджет як і планували, передувала велика робота. Це значить, що ми стабільно входимо у 2018 рік. У наступному році ми не повинні зупинятися

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ефірі "112 Україна".

"Те, що ми 7 грудня прийняли бюджет як і планували, цьому передувала дуже серйозна робота. Бюджет є абсолютно збалансованим. Так завчасно, думаю, країна ніколи не приймала бюджет. Це значить, що ми впевнено і стабільно входимо у 2018 рік. У наступному році ми не повинні зупинятися. У наступному році ми маємо розпочати прийняття ряду важливих рішень, які допоможуть збільшити економічне зростання і збільшити цим економічне благополуччя громадян", - говорить прем'єр-міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр розповів, коли чекати підвищення мінімалки

Гройсман подякував народним депутатам і голові ВР Андрію Парубію.

"Це постійна робота в комітетах, постійні питання, які треба врегульовувати. Але нам вдалось. Це значить, що атмосфера в парламенті здорова. Хто б що не казав, ми працюємо на те, щоб робити просто свою справу. Нам важливо, щоб ми чітко давали суспільству розуміння того, що нас чекає у майбутньому", - додав Володимир Гройсман.

Народні депутати 273 голосами підтримали проект державного бюджету на 2018 рік. Це вперше Україна отримала державний бюджет не "під ялинку".

Зараз ви читаєте новину «Ми стабільно входимо в 2018 рік – Гройсман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути