Ексклюзиви
середа, 17 квітня 2013 16:55

Мером Києва не має бути політик чи казкар — Баранов

Мером Києва не має бути політик чи казкар — Баранов
За словами екс-нардепа, жоден з опозиціонерів-кандидатів у мери не може бути мером Києва або іншого міста. Фото: glavcom.ua

Екс-нардеп та колишній мер Бердянська Валерій Баранов вважає, що не потрібно об'єднувати посади мера Києва та голови КМДА.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Зараз президент призначає свого представника на посаду керівника держадміністрації. Це як захист від дурня (на посаді мера - Gazeta.ua). А опозиція вносить пропозиції про об'єднання посад, бо їй чим гірше, тим краще", - зазначив Баранов.

За словами екс-нардепа, мером має бути адміністратор, який знає механізми управління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" роблять усе, аби в Києві не було місцевого самоврядування - Ковальчук

"Ні один із тих опозиціонерів, які зараз рвуться туди, не може бути мером Києва або іншого міста. Бо на цій посаді має бути не політик чи казкар. Там повинен бути господарник, який займається міським господарством. Щоб це робити, необхідно вчитися розуміти і бути обізнаним. От Тягнибок сказав, якщо не піде Кличко, то доведеться Яценюку, а потім уже і йому. Людина готова очолювати будь-що - ДАЇ, будь-яке міністерство, бути президентом чи мером. На всі руки майстер. Давайте ще зробимо його пілотом літака. Хто сяде всередину, де кермує непрофесіонал?! Такі заяви - це безвідповідальність, нерозуміння своєї ролі та відсутність самокритики. Вони постійно кажуть популістські речі та дурниці. Якщо така людина буде обрана мером, то продовжуватиме займатися тим же. Лише через рік зрозуміє, чому не ремонтуються під'їзди чи що відбувається з дамбою", - наголосив він.

Баранов вважає, що на посаду мера Києва могли б балотуватися голова КМДА Олександр Попов, його колишній заступник Олександр Мазурчак або депутат від "Батьківщини", який був мером Чернівців, Микола Федорук.

"А Кличку треба боксом займатися. Якщо його обрати, це буде катастрофа для Києва. Хіба кияни цього не розуміють?! У нас свідомість суспільства така, що воно собі, як правило, обирає вождя, який здатен руйнувати, а не будувати. Двічі демократичним шляхом жителі Києва обирали собі Леоніда Черновецького. Я не буду про нього говорити. Але те, що за нього проголосували і вірили, що він здатен змінити життя на краще, говорить про те, що виборці не готові приймати розумні рішення", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «Мером Києва не має бути політик чи казкар — Баранов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути