Ексклюзиви
понеділок, 21 липня 2008 08:38

Меркель відмовила Януковичу

Меркель відмовила Януковичу
Канцлер Німеччини Ангела Меркель під час сьогоднішнього візиту в Київ проведе переговори з Віктором Ющенком і Юлією Тимошенко, але не зможе зустрітися з лідером опозиції Віктором Януковичем.

Про це повідомив журналістам напередодні поїздки офіційний представник федерального уряду Ульріх Вільгельм, передає Ліга.net з посиланням на РИА "Новости".

"Докладні переговори з обома політиками складають головну частину одноденного візиту (Меркель). Передбачалася також бесіда з лідером опозиції Януковичем, але вона не відбудеться, тому що не вдалося погодити розклад з паном Януковичем", - сказав він.

В іншому програма візиту глави федерального уряду буде, за словами Вільгельма, дуже насиченою.

"Головними темами всіх переговорів будуть двосторонні відносини, а також економічні питання, включаючи енергетику, внутрішньополітичний розвиток України і зближення країни з ЄС і НАТО", - відзначив Вільгельм.

Крім політичних переговорів програма візиту передбачає коротке відвідування канцлером німецької євангелічно-лютеранської громади Святої Катаріни і бесіду з місцевими духовними особами.

Попередня зустріч канцлера Німеччини і президента відбулася в рамках самміту НАТО в Бухаресті на початку квітня, а з Тимошенко глава федерального уряду бачилася не дуже давно - на червневому самміті Європейської народної партії в Брюсселю.

Зараз ви читаєте новину «Меркель відмовила Януковичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути