понеділок, 09 лютого 2015 11:51

Меркель поставила ультиматум Путіну - ЗМІ

Меркель поставила ультиматум Путіну - ЗМІ
AFP

Ангела Меркель запропонувала президенту Росії Володимиру Путіну до середи визначитися зі ставленням до мирного плану по Україні, розробленим канцлером ФРН і главою Франції. В іншому випадку Росію чекають нові санкції ЄС.

Як повідомили джерела The Wall Street Journal в дипломатичних колах на Заході, канцлер ФРН вважає, що на зустрічі "нормандської четвірки" в Мінську в середу Володимир Путін повинен погодитися з мирним планом, який йому запропонували Німеччина і Франція. За їх словами, якщо Росія на мінському саміті відкине нову "дорожню карту", Меркель пригрозила введенням нових санкцій проти російських компаній і розширенням списку осіб, чиї рахунки за кордоном будуть заморожені.

Меркель також заявила Путіну, що у разі відмови Росії від мирного плану Німеччина не перешкоджатиме планам США щодо постачання летальної зброї в Україну. При цьому канцлер ФРН офіційно заявляє, що виступає проти цієї ідеї.

Зараз ви читаєте новину «Меркель поставила ультиматум Путіну - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути