субота, 21 січня 2012 16:12

Мер Полтави роздає пенсіонерам та інвалідам по 8 кг цукру за голос на виборах

Полтавський міський голова Олександр Мамай вдався підкупу виборців під виглядом благодійної допомоги.

Разом із представниками громадського об'єднання "Наш дім - Полтава" Олександром Залужним та Володимиром Макаром, в компанії з якими він планує балотуватись по мажоритарних округах Полтави та області до ВР, вони роздають пенсіонерам банальні продуктові набори.

Цей факт був зафіксований активістами громадянського руху "Спільна Справа" під час моніторингу передвиборчої ситуації на Полтавщині.

Пенсіонери, інваліди та інші мешканці Полтави стали отримувати іменні запрошення від ГО "Наш дім - Полтава", які містять фото трьох майбутніх кандидатів та текст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партія регіонів примушує працівників держадміністрацій виконувати функції штабу - правозахисник

"Шановний (-а) ... Громадське об'єднання "Наш дім - Полтава" проводить нову соціальну ініціативу в підтримку малозахищених верств населення. Будь-ласка, прийдіть у чітко вказаний день та час. При собі треба обов'язково мати: паспорт, пенсійне посвідчення та запрошення. Чекаємо на Вас: 08.02.12 о 13.00. За адресою: м.Полтава, пл.Незалежності, 16 (міський Будинок культури)". Виділення – відповідно до оригіналу.

Крім того, громадяни отримують від ГО "Наш дім - Полтава" т.зв. анкети, де вказані прізвище, ім'я, по-батькові й адреса певного громадянина, а також два варіанти продуктового набору, один з яких пропонується обрати та поставити свій підпис під словами: "Я погоджуюсь на отримання вищевказаного продуктового набору".

У "Продуктовому наборі №1" громадянам пропонують рис, гречку, цукор, олію, макаронні вироби, згущене молоко, рибну консерву, муку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Донецькі чорнобильці продаються "регіоналу" за пакет з продуктами

"Продуктовий набір №2" лаконічніший – 8 кг. цукру.

Пенсіонери повідомляють, що дані "продуктові набори" вже поширюються в масовому порядку.

Зараз ви читаєте новину «Мер Полтави роздає пенсіонерам та інвалідам по 8 кг цукру за голос на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути