понеділок, 17 вересня 2012 14:34

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Мельниченко зараз у скрутному матеріальному становищі і вирішив підзаробити — Видрін

Мельниченко зараз у скрутному матеріальному становищі і вирішив підзаробити — Видрін
Дмитро Видрін каже, що Мельниченка його спонсори вже не фінансують, тому він подався шукати інші заробітки. Фото: golosua.com

Своїми заявами про причетність Павла Лазаренка та Юлії Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня, Микола Мельниченко вирішив заробити грошей та ще раз привернути до себе увагу.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів політолог Дмитро Видрін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов: Мельниченко поставив на комерційну основу свої покази

"Я особисто трошки знаю Мельниченка. Він дуже розважлива людина - не відразу витрачає гроші і засоби, які в нього є. Мельниченко як лицар на златі — цінності, які вважає своїм власним капіталом, потрошку викидає, коли йому треба заробити на життя. В цьому горщику ще багато незапущених в обіг цінностей. Зараз він втратив залишки репутації і знаходиться у скрутному фінансовому становищі. Бо ті люди, які його фінансували, той же Березовський (російський мільярдер, який живе в Лондоні. - gazeta.ua), навряд ще дають йому якісь гроші. Тому, щоб заробити, він викидає "свіжину" - відносно свіжу порцію інформації. Тому причини тут дві: по-перше, заробити, а по-друге, привернути увагу до дій влади на будь-яку нову інформацію, а також самого Павла Івановича, який скоро виходить на волю",- зазначив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мельниченко за гроші пропонував виступити на захист Тимошенко - "Батьківщина"

Відповідаючи на питання про те, як інформація Мельниченка може вплинути на ситуацію в Україні, Видрін зазначив: "На рівні пліток ця інформація вже фігурувала у журналістських, експертних та політичних колах. Тому якогось диверсійного перевороту не варто очікувати. Проте, тут важливий фактор політичного торгу. Мельниченко дуже хотів би потрапити на політичний олімп, бути депутатом і фігурувати на сторінках газет. Мельниченко - це не просто фізичний, але й символічний персонаж. Бо він уособлює сутність української політики: все можна продати, усе можна купити, з усіма можна домовитись".

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко зараз у скрутному матеріальному становищі і вирішив підзаробити — Видрін ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути