понеділок, 15 лютого 2010 11:01

Медведєв привітав Януковича з перемогою і запросив у гості

Медведєв привітав Януковича з перемогою і запросив у гості

Президент Росії Дмитро Медведєв направив вітальне послання Віктору Януковичу з нагоди його обрання на пост президента України, повідомила в понеділок прес-служба Кремля.

Медведєв при цьому запросив Януковича до Росії.

"Користуючись випадком, запрошую Вас відвідати найближчим часом з візитом Росію для обговорення широкого кола актуальних питань багатопланової співпраці між нашими країнами", - говориться у посланні.

Президент РФ висловив надію на повернення Росії і України за нового президента до партнерських відносин.

"Розраховую, що російсько-українська взаємодія знову знайде конструктивний і плідний, справді партнерський характер. Упевнений, спільними зусиллями ми зможемо додати новий імпульс розвитку взаємовигідних двосторонніх зв"язків", - наголошується в посланні.

Медведєв також підкреслив, що вибори в Україні підтвердили те, що відповідає інтересам народів двох країн прагнення укріплювати добросусідські відносини.

"Вибори, що пройшли відповідно до загальноприйнятих міжнародних стандартів, підтвердили прагнення громадян України покласти край історично приреченим спробам посіяти ворожнечу між народами наших країн, щире бажання укріплювати добросусідські відносини. Це повною мірою відповідає і сподіванням народу Російської Федерації", - йдеться у посланні.

Минулої неділі ЦВК України оголосила Януковича обраним президентом країни.

Згідно з протоколом результатів другого туру виборів, Януковичу в другому турі виборів президента України віддали голоси 48,95% виборців, прем"єрові Юлії Тимошенко, - 45,47%. Таким чином, розрив між кандидатами склав 3,48%.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв привітав Януковича з перемогою і запросив у гості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути