вівторок, 18 жовтня 2011 17:20

Медведєв шкодує, що питання Митного союзу не стоїть в Україні

Медведєв шкодує, що питання Митного союзу не стоїть в Україні

Президент РФ Дмитро Медведєв заявив, що Росія не ставить перед Україною конкретних дат для вирішення питання про вступ до Митного союзу, при цьому зазначив, що вступати в об'єднання в особливому форматі неможливо.

"Щодо теми Митного союзу ми ведемо розмову, але ми ніколи не займали в цьому питанні таку позицію, що - ось до конкретної дати визначитеся, інакше до побачення", - заявив Медведєв на спільній з президентом України Віктором Януковичем прес-конференції у Донецьку.

Він додав, що деякі високопоставлені чиновники України кажуть, що "для нас питання про вступ до Митного союзу не стоїть". "Краще б, звичайно, воно стояло для них. Але тим не менш, ми подивимося, що з цих діалогів вийде. Ми завжди відкриті для того, щоб обговорювати будь-яке питання з нашими українськими колегами", - сказав президент РФ.

При цьому він додав, що відверто говорив президенту України, що "не може бути вступу до Митного союзу, як, до речі сказати, в Євросоюз чи будь-який інший союз, в якомусь особливому форматі".

При вступі, за словами Медведєва, необхідно підписувати всі документи, брати на себе всі зобов'язання, інакше "це неможливо".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв шкодує, що питання Митного союзу не стоїть в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути