субота, 15 жовтня 2011 14:19

Медведєв: "Без Путіна не було б моєї політичної кар'єри"

Медведєв: "Без Путіна не було б моєї політичної кар'єри"

Президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що не вихований так, щоб, ставши главою держави, "молотити" і "знищувати" тих, хто допомагає йому в політичній кар'єрі.

"Чомусь багато хто вважає, що будь-яка людина, яка стала президентом, повинна "молотити" навколо, знищуючи тих, хто йому допомагав в його політичній кар'єрі, в житті. Я не так вихований і вважаю, що це правильно", - заявив Медведєв на зустрічі зі своїми прихильниками в Москві.

Говорячи про свої взаємини з прем'єр-міністром Володимиром Путіним, він сказав, що без Путіна ніякої політичної кар'єри в Москві не було б.

"У повсякденному житті, не знаю, можливо, мало хто в це вірить, але ми дійсно не конкуренти, а близькі товариші, друзі просто, 20 років вже, інакше ніякої моєї політичної кар'єри в Москві не було б", - похвалився Медведєв.

Нагадаємо, президент Росії Дмитро Медведєв запропонував нинішньому прем'єр-міністру Володимиру Путіну балотуватися в президенти і заявив, що сам піде працювати в уряд.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв: "Без Путіна не було б моєї політичної кар'єри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути