четвер, 26 червня 2014 03:32

Медведчуку порадили попросити кума Путіна забрати своїх "мудаків" з України

Медведчуку порадили попросити кума Путіна забрати своїх "мудаків" з України
Фото: tsn.ua

Журналіст і телеведучий Роман Скрипін звинуватив Партію регіонів у пособництві тероризму, а її членів і російських бойовиків назвав "мудаками". Представник ЗМІ також назвав простий рецепт припинення війни на Донбасі.

Зокрема, в ефірі "Громадського ТБ" народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич процитував вислів Сталіна: "Як казав Сталін: одна смерть — трагедія, а решта — статистика. Так для мене кожна смерть — це трагедія".

На це Скрипін обурився й закликав Шуфрича припинити спекулювати смертями.

"Це війна Росії з Україною. Скажіть це просто вголос. Чого ви боїтесь це сказати? У Партії регіонів заклякло у горлі, що не було анексії Криму: "Ми его потеряли". Та ви його прос..ли, мудаки!" - заявив журналіст.

На його переконання, Партія регіонів сдавала по-тихеньку всю Україну, щоб створити згодом так звану Новоросію і роздмухувати соціально-політичний конфлікт.

"Ви спекулянти. Тисячі людей вже загинули", - наголосив Скрипін.

За словами журналіста, вихід із ситуації, яка склалась на Донбасі, дуже простий.

"Рецепт простий. Медведчук каже Путіну: "Забери своїх мудаків з України". І все, проблеми не буде. А ми вже зі своїми самі поговоримо про те, як нам жити із російською мовою, і з Донбасом, який "чує голоси", і які ми також повинні почути", - зіронізував Скрипін.

"Хто такий Бородай, що ви з ним говорите?! Ви говорите з терористом. Отже, ви теж терорист", - резюмував він, звертаючись до Шуфрича.

Нагадаємо, у складі посередницької переговорної групи Віктор Медведчук і Нестор Шуфрич ведуть переговори з представниками ДНР і ЛНР для досягнення мирного врегулювання конфлікту на сході України.

Зараз ви читаєте новину «Медведчуку порадили попросити кума Путіна забрати своїх "мудаків" з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути