вівторок, 02 березня 2021 08:45

Медведчука бояться. Аваков пояснив, чому

Медведчука бояться. Аваков пояснив, чому
Нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук потрапив під санкції РНБО. Фото: unian.ua

Санкцій проти депутата від ОПЗЖ та кума Путіна Віктора Медведчука чекали давно. Проте його бояться.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у програмі "VIP з Наталією Мосейчук". Й додав, що був "двома руками за" запровадження санкцій проти Медведчука та його оточення. Але до останнього побоювався, що це якось зірветься.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко дав Медведчуку силу - Аваков

"Коли Зеленський вирішив з відкритим забралом сказати, що Медведчук - класовий ворог для українців - для мене це дорогого коштує. Але Медведчука бояться. Тому що тимчасові виконавці, тому що ніхто не вірить. Тому для вас сенсація, що, виявляється, Аваков сім років міністром сидить. У нас середній термін перебування міністрів - рік. Яка стратегія? Вони думають про інше, багато цих людей. І політикани - те ж саме. Я вже ніким не буду. А великий Медведчук завжди буде великим Медведчуком. Принципи на перше місце! Це дуже важливо", - сказав Аваков.

2 лютого президент України Володимир Зеленський своїм указом ввів санкції терміном на 5 років щодо Тараса Козака - бізнес-партнера і депутата від ОТЗЖ Віктора Медведчука, а також щодо належних йому телеканалів - 112 Україна, NewsOne і ZiK. Санкції проти телеканалів передбачають блокування активів, запобігання виведення капіталів за межі України, призупинення виконання економічних і фінансових зобов'язань, анулювання або призупинення ліцензій.

Зараз ви читаєте новину «Медведчука бояться. Аваков пояснив, чому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути