неділя, 07 жовтня 2018 20:04

Медведчук подався на росТБ

Представник України у контактній групі в Мінську, кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук заявляє, що Росія "не агресор". Про це він сказав на російському федеральному каналі ТВЦ.

 

Інтерв'ю з ним у форматі ток-шоу вів кремлівський пропагандист, прихильник окупації Криму і агресії Росії на Донбасі Дмитро Куликов.

"Коли я говорю, що я Росію не вважаю агресором, то це не просто завчена фраза, тому що я їжджу до Москви, веду переговори і у мене тут багато друзів. Я так говорю, тому що я вважаю, що це об'єктивна істина", - заявив Медведчук.

Про окупований Росією Крим кум Путіна сказав: "Згідно з чинним законодавством України, Крим - це Україна. На жаль, де-факто, це сьогодні Росія".

При цьому Медведчук заявив, що відпочиває на окупованому півострові: "Крим - це місце, де я відпочивав і відпочиваю сьогодні. Це ні для кого не є секретом. Я там цього року відпочивав і минулого, і буду відпочивати далі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді запропонували обміняти кума Путіна на всіх українських бранців Кремля

Раніше Віктор Медведчук заявляв, що хоче у складі партії "За життя" потрапити у Верховну Раду.

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Від літа того ж року збройні сили РФ беруть безпосередню участь у бойових діях проти ЗСУ на Донбасі.

Через російську агресію на Донбасі загинули понад 10 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук подався на росТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути