Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2011 17:38

Матчук запевняє, що не скидав банер "Свободу Юрію Луценку"

Матчук запевняє, що не скидав банер "Свободу Юрію Луценку"

Народний депутат від "Нашої України" Віктор Матчук здивований заявою нардепа Володимира Ар'єва про те, що він нібито зім'яв та скинув банер "Свободу Юрію Луценку" для того, щоб сидіти у парламенті на своєму місці.

"Звинувачення Ар'єва про те, що я якимось чином зім'яв та скинув цей плакат, не просто не відповідають дійсності, а виглядають як мінімум дуже смішно. Банер і справді накриває моє робоче місце у парламенті, тому я вже третій день без жодних проблем не сиджу на своєму кріслі. А до цього плакату навіть не торкався", - заявив Матчук.

При цьому "нашоукраїнець" наголосив, що такі звинувачення виглядають ще безглуздішими, якщо зважити на те, що Віктор Матчук на засіданнях Верховної Ради зараз сидить саме на місці Володимира Ар'єва.

"Володимир Ар'єв сам не ходить на засідання парламенту, зате встигає писати безглузді коментарі про те, що робиться у Верховній Раді. Ми з ним особисто домовилися, що я поки сидітиму на його кріслі. Здається, у Ар'єва не дуже хороша пам'ять і він про це вже забув. А можливо, його просто жаба душить через те, що на його пустому місці працюють інші депутати", - переконаний Матчук.

Таким чином "нашоукраїнець" закликав Володимира Ар'єва нарешті прийти у парламент та на власні очі пересвідчитися, що плакат "Свободу Юрію Луценку" лежить неушкоджений.

"Прикро, що такі люди, як Володимир Ар'єв, у своєму бажанні попіаритись використовують будь-які, навіть найбрудніші методи, в тому числі використовуючи таку складну ситуацію, у яку потрапив Юрій Луценко. Я насправді щиро співчуваю своєму земляку Юрієві Луценку, з яким мене пов'язують давні приятельські стосунки, і готовий зробити все, що в моїх силах, аби йому допомогти", - наголосив Матчук.

Зараз ви читаєте новину «Матчук запевняє, що не скидав банер "Свободу Юрію Луценку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути