пʼятниця, 23 грудня 2011 21:31

Машину для Кравчука виділив Янукович

Машину для Кравчука виділив Янукович

Дружина "регіонала" Анатолія Кінаха Марина не цікавиться марками машин. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Недавно була на депутатському прийомі. Казали, що там виставили якісь дорогі машини. Я навіть не дивилася на них, бо геть не розуміюся на марках. Мені треба, щоб машина їхала. Коли я народилася в 60-их роках в мого батька вже була "Волга". Тому я звикла, що мене возять з дитинства. Насправді дуже шкодую, що не сіла за кермо. Але зараз в 51 рік вже запізно це робити", - зауважила Марина Кінах.

Вона не могла згадати марку машини, на якій їздить.

"В мене є державний сірий "Вольсваген". Але не знаю, яка марка. Зараз подзвоню водію запитаю. "Алле, Андрей, какая марка нашей машины, той государственной. Вольсваген? А какой? Пасат, харашо. А той другой машины, нашей, "Мерседес", на котором мы ездим? Ага, "Мерседес" Б класу 170. Вот, видите, в марках не разбираюсь абсолютно", - довела дружина Анатолія Кінаха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружини Турчинова та Кінаха оцінили сукні дизайнерки Тимошенко

Перший український президент 77-річний Леонід Кравчук їздить на чорному "Мерседесі", який для користування на офіційні зустрічі виділив тодішній прем'єр Віктор Янукович.

"Мені достатньо тої машини. Їжджу з водієм, бо так положено за протоколом. Звичайно, подобаються і красиві автівки типу "Бентлі". Але то розкіш, на яку не кожна людина має право. Особисто я ніколи не пересяду на "Бентлі" чи на "Ферарі", - запевнив Леонід Макарович.

Зараз ви читаєте новину «Машину для Кравчука виділив Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути