Ексклюзиви
четвер, 12 березня 2009 15:53

Мартиненку нагадали, як він став депутатом і ображав Тимошенко

Мартиненку нагадали, як він став депутатом і ображав Тимошенко
Заступник глави Секретаріату Президента Андрій Кислинський радить керівнику Київського міського осередку партії "Народний Союз "Наша Україна" Миколі Мартиненку офіційно вийти з НСНУ та відмовитись від депутатського мандату.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Чесним кроком Мартиненка було б оголосити своє формальне рішення про перехід у лави іншої політичної сили, інтереси якої він де-факто ревно відстоює, а також скласти депутатський мандат, який він отримав виключно завдяки Ющенку", - зазначає Кислинський.

При цьому він не виключив, що з"їзд партії ухвалить рішення про позбавлення Мартиненка депутатства.

"З огляду на те, що мужності на такий крок, очевидно, забракне, відповідне рішення прийматиме найближчий з"їзд партії", - зазначив він.

Водночас Кислинський здивований позицією Мартиненка щодо ролі Президента Віктора Ющенка в НСНУ.

Тимошенко гідна звання "заслуженої артистки України

"Наскільки мені відомо, статут партії чітко передбачає, що ані Мартиненко, ані інші партійні бонзи не вирішують стратегічні питання партійного розвитку. Є вищий орган – з"їзд партії, який вже сказав і за потреби знову скаже своє слово", – наголосив Кислинський.

На його думку, заяви Мартиненка та йому подібні не можна сприймати серйозно у час, коли діляться урядові портфелі.

"Бо мета таких заяв одна – в очах "старшої сестри" по коаліції додати собі кілька балів у боротьбі за "хлібні" місця", - зазначив він.

"Нагадаю, що з 24 народних депутатів від НСНУ лише 7 увійшли в коаліцію. Таким чином формальний голова фракції НУНС має право говорити скоріше від імені БЮТ. Тим більше, що саме Тимошенко "проштовхнула" обрання Мартиненка керівником фракції, попри те, що не так давно він заявляв, що політик Тимошенко гідна звання "заслуженої артистки України…", – заявив Кислинський.

Нагадаємо, що голова фракції НУНС, глава Київської міської організації партії "Народний Союз Наша Україна" Микола Мартиненко виступає за те, щоб Президент Віктор Ющенко залишив ряди НСНУ.

За матеріалом: Прес-служба президента.

Зараз ви читаєте новину «Мартиненку нагадали, як він став депутатом і ображав Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути