Ексклюзиви
вівторок, 17 вересня 2013 08:50

Марков каже, що не домовлявся із "Батьківщиною"

Марков каже, що не домовлявся із "Батьківщиною"
Фото: dumskaya.net

Народний депутат України Ігор Марков сказав про те, що не існує жодних домовленостей між ним та "Батьківщиною".

Про це він сказав в ефірі "Свободи слова" на ICTV.

На запитання, чи існують домовленості між ним та "Батьківщиною" про те, що він буде технічним кандидатом від цієї політичної сили на президентських виборах, Марков відповів: "Марков, жодних домовленостей, не існує. Не потрібно панікувати завчасно. Більше того, я сказав, що ми будемо брати участь у президентській кампанії, але мою особисту участь, я ще буду визначати. Тому на Банковій не варто завчасно бити на сполох. Нехай поки заспокояться. Все те, що буде відбуватись, вони про все дізнаються".

Марков також подякував екс-прем'єру Юлії Тимошенко за те, що у своєму відкритому листі до президента України Віктора Януковича, вона назвала його молодим та харизматичним лідером проросійсько налаштованих громадян України. "З Юлією Володимирівною я незнайомий і ніколи не спілкувався з нею. За її заяву, я дуже вдячний. Вона досвідчений та прагматичний політик і, якщо вона пророкує мені таке майбутнє, то я можу висловити їй лише слова вдячності", - сказав він.

12 вересня Вищий адміністративний суд України ухвалив задовольнити позов Юрія Кармазіна, Сергія Сотникова і Степана Терзі і скасував рішення ЦВК щодо реєстрації народним депутатом Ігоря Маркова.

Зараз ви читаєте новину «Марков каже, що не домовлявся із "Батьківщиною" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути