середа, 02 грудня 2015 06:23

Маріупольська ТВК нарахувала "Опоблоку" 45 із 54 місць у міськраді - ЗМІ

Маріупольська ТВК нарахувала "Опоблоку" 45 із 54 місць у міськраді - ЗМІ
ukr.media

Маріупольська ТВК о 2:00 оголосила результат голосування за кандидатів у депутати міської ради Маріуполя. В його новий склад увійшло 54 обранця, повідомляє сайт 0629.

У міськраду проходять три політичні сили "Опозиційний блок", "Сила людей" і "Наш край", йдеться в повідомленні. Зокрема від "Опоблоку" в міськраду пройде 45 депутатів, від "Сили людей" - 5 депутатів, від "Нашого краю" - 4.

Серед представників "Опозиційного блоку" відомі маріупольці, які вже не раз обиралися до міської ради. Зокрема, це представники комбінату ім. Ілліча Олександр Ларіонов, Сергій Магера, Михайло Под'яблонський, відомий "азовсталець" Анатолій Шеретько, пише 0629. Депутатом обраний і нинішній селищний голова Сартани Степан Махсмаю.

Від "Нашого краю" у міській раді буде нинішній мер міста Юрій Хотлубей, а також директор ДК "Молодіжний" Дмитро Визенков.

Раніше стали відомі результати голосування на посаду мера. Як повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на підсумковий протокол Маріупольського міськвиборчкому, міським головою Маріуполя обраний самовисуванець Вадим Бойченко.

Зазначимо, результати екзит-полів у Маріуполі теж показали перемогу "Опоблоку" і самовисуванця Вадима Бойченка. Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський відмовлявся визнавати дані екзит-полів і називав їх "спробою деморалізувати людей", однак у вівторок описав результати виборів у Маріуполі та Красноармійську як такі, що ще довго будуть позначатися на Україні. "Якщо раніше на Донбасі все вирішував адміністративний ресурс, то тепер адміністративно-економічний", - зауважив Жебрівський.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольська ТВК нарахувала "Опоблоку" 45 із 54 місць у міськраді - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути