четвер, 01 березня 2018 03:55

Манафорт не визнає себе винним у звинуваченнях

Манафорт не визнає себе винним у звинуваченнях
Манафорт не винний. Фото: Дзеркало тижня

Колишній керівник передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа Пол Манафорт не визнав себе винним у зв'язку з новим обвинувальним актом, порушеним проти нього в розслідуванні передбачуваного втручання Росії у вибори 2016 року і постане перед судом у вересні.

Суддя окружного суду США Емі Берман Джексон ухвалив, що судовий розгляд почнеться 17 вересня у Вашингтоні, округ Колумбія. Очікується, що судовий розгляд проти Манафорта триватиме кілька тижнів і може розтягнутися до проміжних виборів в США в листопаді, в той час, коли республіканці борються за збереження більшості в Палаті представників і Сенаті, повідомляє Reuters.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд США відпустив пов'язаного з Росією Манафорта

Нагадаємо, спецпрокурор ФБР Роберт Мюллер зокрема звинувачує колишнього главу передвиборної кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта, що він у 2012 році таємно заплатив колишнім провідним європейським політикам за лобіювання тодішнього уряду України. Колишній радник Трампа і соратник Манафорта Рік Гейтс вже визнав свою провину в дачі неправдивих свідчень і змові проти США.

Зараз ви читаєте новину «Манафорт не визнає себе винним у звинуваченнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути