понеділок, 09 квітня 2018 04:50

Маккейн закликає вдарити по Сирії

Маккейн закликає вдарити по Сирії
Маккейн хоче вдарити по Сирії. Фото: Кореспондент

Джон Маккейн повідомив у заяві про новий випадок використання хімічної зброї у Сирії. Нещодавні заяви президента США Дональда Трампа про намір дочасного скорочення військової присутності США у Сирії додали впевненості президенту Сирії Башару Асаду, Росії та Ірану.

"Президент Дональд Трамп минулого тижня дав світу сигнал, що США дочасно виведуть війська із Сирії. Башар Асад, його союзники у Росії та Ірані, це почули і посмілішали через бездіяльність США. Як повідомляється, Асад використав хімічну зброю проти невинних чоловіків, жінок та дітей, цього разу у Думі", - заявив Маккейн, повідомляє Українська правда.

"Злочини проти людяності стали візитівкою Асада, а його безперервна військова кампанія проти народу Сирії вбила більш ніж півмільйона осіб і 11 мільйонів - зробила біженцями", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну відвідає американський сенатор

"Президент рішуче відповів, коли Асад минулого року використав хімічну зброю. Він має знову вдатись до цього і продемонструвати, що Асад заплатить за свої військові злочини", - наголосив сенатор.

У квітні 2017 року США завдали ракетного удару по базі ВПС Сирії у відповідь на використання силами Асада хімічної зброї.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн закликає вдарити по Сирії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути