неділя, 22 грудня 2013 13:56

Майдан вимагає у Януковича підписати указ про відставку уряду - Яценюк

Майдан вимагає у Януковича підписати указ про відставку уряду - Яценюк
Фото: lenta-ua.net

Мітингувальники вимагають, щоб президент Віктор Янукович підписав указ про відставку уряду. Про це, виступаючи зі сцени, сказав керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

За його словами, українці повинні добитися відновлення балансу влади. Тому, що країна не має залежати від того "як спить президент і з якою думкою він прокидається".

Яценюк наголосив, що президент боїться підписати закон про амністію активістів Майдану: "У нього страх перед людьми. Але ми його не боїмося - він боїться нас".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Діана Арбеніна підтримала Евромайдан: "Якщо у вас це вийде, то буде кайфово"

Політик вважає, що кожен, хто поділяє цінності Майдану, має підтримати план змін країни, зокрема впровадження незалежності судів, знищення корупції, реформування прокуратури та міліції. За словами нардепа, країна потребує зайнятості, нових робочих місць, якісної освіти та руху вперед.  Яценюк впевнений, що Майдан змусив владу поважати право на гідність.

"Бути українцем - це справедливо і гордо. Весь світ аплодує кожному, хто є на Майдані. Слово Майдан стало світовою цінністю, яку ми довели і за яку боремося" , - додав він.

Яценюк підкреслив, що в Україні не має бути ганебного режиму, хамства, корупції, які уособлюють Янукович, Азаров і Партія регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Майдан вимагає у Януковича підписати указ про відставку уряду - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути