середа, 15 січня 2014 16:18

Майдан будуть розганяти - УДАР

Майдан будуть розганяти - УДАР
Фото: "Телекритика"

Останні дії і заяви влади свідчать про те, що вона ігнорує вимоги людей і готує підґрунтя для розгону Майдану і придушення мирних протестів по всій країні.

Про це заявляють в партії УДАР.

"Сьогодні лунають публічні заяви урядовців та провладних депутатів, які намагаються "винайти" підстави для виправдання можливого застосування сили. Окружний адмінсуд Києва знову ухвалив рішення про заборону масових акцій у центрі столиці, навівши перелік вулиць і площ в центрі Києва, де протестують проти чинної влади мирні демонстранти. Людям заборонили навіть використовувати гучномовці та розвішувати плакати", - зазначив заступник голови партії УДАР Віталій Ковальчук.

В "УДАРі" відзначають, що сьогодні міністр юстиції Олена Лукаш заявила про начебто "насильницький характер" акцій протесту і що правоохоронці нібито повинні діяти відповідно до цього.

"Ми вважаємо це фактами підготовки до зачистки Майдану і посилення репресій з боку влади проти мирних активістів по всій країні. Те, що роблять сьогодні з активістами Автомайдану, майданів в різних містах України - це залякування і репресії. Влада, замість того, щоб шукати вихід з політичної кризи, розправляється з активними громадянами, тим самим поглиблюючи кризу і протистояння", - сказав Ковальчук.

Водночас, про розгін Майдану сьогодні вночі повідомив у мережі Facebook колишній депутат Київради Зорян Шкіряк.

 

Зараз ви читаєте новину «Майдан будуть розганяти - УДАР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

642

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути