вівторок, 11 жовтня 2011 14:01

Люди Ющенка захотіли боротись пліч-о-пліч з людьми Тимошенко

Люди Ющенка захотіли боротись пліч-о-пліч з людьми Тимошенко

Вироком проти Юлії Тимошенко, який був винесений 11 жовтня, владний режим на чолі з Віктором Януковичем остаточно встановив в Україні авторитаризм.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це йдеться в офіційній заяві партії.

"Наша Україна" засудила вирок проти Тимошенко і розцінила його як "акт політичних репресій режиму проти одного з лідерів опозиції".

"Сьогодні відбулася розправа не з конкретною особою. Вчинено замах на українську демократію і кожного з нас. Судилище проти Юлії Тимошенко не має нічого спільного з правосуддям і бажанням встановити істину в обставинах укладання московських газових угод", - відзначили "нашоукраїнці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко підрахував, що Тимошенко таки зрадила національні інтереси

У "Нашій Україні" запевнили, що солідарні з політичними партнерами із БЮТ і представниками європейської і євроатлантичної спільноти, які засуджують вирок проти Тимошенко. Партія також висловили свою готовність до спільних дій опору в нових політичних обставинах.

"Для цього режиму точку неповернення пройдено. Нинішня влада приготувала собі таку ж долю, яку вона призначила Юлії Тимошенко. Жодні авторитарні дії не дадуть владі уникнути відповідальності за свою діяльність", - резюмували однопартійці Віктора Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Люди Ющенка захотіли боротись пліч-о-пліч з людьми Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути