пʼятниця, 15 серпня 2014 11:32

Люди Коломойського відправлять голову Держземагентства воювати на Донбас

Люди Коломойського відправлять голову Держземагентства воювати на Донбас
Сергій Рудик. Фото: http://espreso.tv/

Главу державного агентства земельних ресурсів (Держземагентство) Сергій Рудика викрали, в даний час зв'язку з ним немає.

Про це  повідомили в прес-службі відомства, передає Інтерфакс.

"В даний час зв'язку з ним немає. За словами Філатова (заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Борис Філатов - ред.), він знаходиться в тренувальному таборі", - уточнили агентству.

"Його викрали і побили. Водія теж побили, машина була знайдена розбитою", - додали в прес-службі.

Учора заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов в коментарі ТСН підтвердив, що Рудик перебуває у тренувальному таборі.

"На даний момент він знаходиться в тренувальному таборі, з ним працюють інструктори... Далі він буде направлятися в супроводі озброєних осіб, так би мовити побратимів по зброї, в зону бойових дій", - прокоментував Філатов.

"Там він проявить героїзм, всі свої бойові навички і захищатиме Батьківщину згідно присяги", - додав представник облдержадміністрації.

Він також висловив нерозуміння позиції партії "Свобода", котра заявила про нібито викрадення Рудика. "У нього було дві мети. Перша мета: він хотів представити до призначення регіонала з Кривого Рогу на посаду керівника Держземагентства по Дніпропетровській області. Друге завдання у пана Рудика полягало в тому, що він привіз свою власну знімальну групу, яка скрізь його супроводжувала. Він поїхав до шпиталю до поранених – там вони робили сюжет про те, що він чинив якусь допомогу, моральну підтримку", - розповів Філатов.

"Після того, як пан Рудик відвідав госпіталь, поспілкувався з бійцями, побачив все, що відбувається, я думаю, у нього десь стався ментальний перелом. Тобто він приїхав у штаб національного захисту, поговорив з волонтерами, поговорив з активістами і висловив бажання відвідати зону АТО, провести там кілька днів з метою ознайомлення з подіями, що відбуваються", - зазначив заступник голови ОДА.

Крім того, за словами Філатова, Рудик висловив бажання піти добровольцем в один з батальйонів.

"На даний момент вирішується питання: або це буде батальйон "Дніпро", або це буде батальйон "Січ". Пан Рудик стверджує, що батальйон "Січ" має відношення до партії "Свобода", він створений її активістами з ініціативи партії "Свобода", тому він зараз вибирає: або це буде батальйон "Дніпро", або це буде батальйон "Січ", - пояснив один із керівників Дніпропетровської області.

Зараз ви читаєте новину «Люди Коломойського відправлять голову Держземагентства воювати на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути