понеділок, 05 січня 2015 21:48

Любить яхти і пельмені, але не терпить пилу - Bild проаналізував примхи Путіна

Любить яхти і пельмені, але не терпить пилу - Bild проаналізував примхи Путіна
Фото: ipress.ua

Німецьке видання Bild вирішило своєрідно відзначити 15-річний термін правління Володимира Путіна. Таблоїд склав список примх російського президента.

- Тісна дружба зі священиками і "православними мільярдерами, які фінансували анексію Криму". Церковники підігрівають рейтинги Путіна, а він гарантує їм права на церковну нерухомість. Як пише видання, Путін побачив "знамення Господнє" в тому, що вижив під час пожежі на своїй дачі біля Санкт-Петербурга в 90-ті роки.

- Любов Путіна до колекціонування дорогих годинників. За інформацією видання при офіційній зарплаті в 145 тисяч євро на рік Путін вже назбирав 13 розкішних примірників, один з яких коштує 268 тисяч євро - це годинник ручної роботи найдорожчої швейцарської компанії Audemars Piguet.

"Довгий час Путін відверто демонстрував свої годинники. Однак після того, як в 2012 році опозиція, спираючись на фото, порахувала, що загальна вартість годинників Путіна становить 550 тисяч євро, він почав носити одяг з довгими рукавами", - нагадує автор статті.

- "Казкове багатство" і палаци. За інформацією журналістів Путін володіє 23 резиденціями, 20 державними яхтами і особистої яхтою, яка зареєстрована на одного з його наближених олігархів. Багато об'єктів нерухомості зареєстровані на підставних осіб

- Не терпить ворсинок і порошинок на одязі.

- А ось в кулінарії президент Росії невибагливий. Любить борщ і пельмені.

Зараз ви читаєте новину «Любить яхти і пельмені, але не терпить пилу - Bild проаналізував примхи Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути