вівторок, 07 травня 2019 17:06

Ляшко запевнив, що знає, як повернути людям гарячу воду

Ляшко запевнив, що знає, як повернути людям гарячу воду
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко пояснив, чому місцеві теплокомуненерго не можуть розрахуватися за газ з "Нафтогазом"

Олег Ляшко назвав причину відключення гарячої води у жителів багатоквартирних будинків у містах України. Політик вважає, що місцеві не можуть розрахуватися за газ із "Нафтогазом" через рішення Кабміну.

Про це написав у Facebook, передає "Інформатор".

"Причина відключення гарячої води для жителів Києва, Чернігова, Львова, Рівного і багатьох інших містах – не міфічні "гідравлічні випробування теплових мереж", а постанова Кабміну №867, за якою з 1 травня рівень розрахунків підприємств теплокомуненерго з "Нафтогазом" має бути не меншим ніж 90% (до цього був 78%). А також підвищення "Нафтогазом" цін на газ для теплокомуненерго до 11300 грн за 1 тис. кубів", – наголосив Ляшко.

Лідер Радикальної партії вимагає від уряду скасувати постанову №867, а також встановити економічно обґрунтовані ціни на газ.

"У Європі вартість газу останній рік постійно падає, а в нас росте. Жодних економічно обґрунтованих підстав для цього немає", – переконаний політик.

Раніше Олег Ляшко наголошував, що Володимир Зеленський повинен почати діяльність на посаді президента України з перегляду угоди з МВФ, що дозволить знизити ціну на газ для населення.

Нагадаємо, Ляшко закликав 9 травня вийти на Софіївську площу з портретами загиблих воїнів АТО.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко запевнив, що знає, як повернути людям гарячу воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути