середа, 08 серпня 2012 12:17

Ляшко возить вила із собою, аби нагадувати владі про часи Коліївщини

Ляшко возить вила із собою, аби нагадувати владі про часи Коліївщини
Олег Ляшко возить вила у багажнику. Фото: www.facebook.com

Безпартійному депутату, лідеру Радикальної партії Олегу Ляшку вила, які він приніс із собою на зїзд, подарували селяни на Черніівщині.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Ці вила мені дали чернігівські селяни у Борзні. Вони у гною і зараз. І вони зберігаються у багажнику, я їх із собою вожу. Вони завжди зі мною. Якщо якогось держиморду на вилах треба винести, чи когось захистити", - розповів нардеп.

Він додав: "Вила — це символічно. Це мирне селянське знаряддя праці. Але водночас, це грізна зброя українських людей, коли доводять до ручки. Бо сьогодні влада і взагалі за ці 20 років довели народ до ручки і народ готовий взятися за вила. От я і приніс їх як попередження владі, щоб не грали з вогнем".

Ляшко запевнив, що "винесе" цю владу так, як це робили під час Коліївщини.

"Почитайте Коліївщину, Махновщину, інші історичні приклади. Хай можновладці прочитають, як виносять на вилах. Якщо хтось не знає, то хай прочитають, чим це закінчиться", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список Радикальної партії Ляшка очолила мати-героїня зі Знам'янки

Лідер Радикальної партії Олега Ляшка запевнив, що у більшості його однопартійців у сараях вила є і вони завжди зможуть ними скористатися, аби звільнити країну.

Водночас, Ляшко запевнив, що зможе подолати 5% бар'єр і потрапити до парламенту.

"Як мінімум наберемо 5%. А взагалі ставимо завдання — до 7% із запасом. Бо ця ж влада крастиме голоси, це цілком очевидно. Я думаю, що крастимуть усі — і влада, і опозиція. Тільки влада на сході, опозиція на заході буде підтягувати, бо нікому не потрібна Радикальна партія у парламенті. Бо ми якраз є оцією третьою силою, яка на відміну від цієї влади і так званої Об'єднаної опозиції, дає людям альтернативу. Тому із запасом треба брати мінімум 7%", - запевнив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кармазін творитиме з Ляшком народну опозицію

Ляшко додав: "Сьогоднішні опитування, які ми проводимо, показують, що у нас є вже 4,5-4,8%. на превеликий жаль, чи на щастя, ці рейтинги не оприлюднює ані влада, ані ЗМІ, бо зомбують людей, що, мовляв, це непрохідна партія. От побачите, згадаєте мої слова, Радикальна партія — це буде феномен на цих парламентських виборах".

Нагадаємо, що вчора у парку Шевченка в Києві відбувся зїзд Радикальної партії Олега Ляшка. Лідер політсили приніс на з'їзд вила. На заході затвердили партійні списки та списки кандидатів по мажоритарним округам.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко возить вила із собою, аби нагадувати владі про часи Коліївщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути