четвер, 05 жовтня 2017 19:48

Ляшко водив Лозового в МВС перед голосуванням за зняття недоторканності

Ляшко водив Лозового в МВС перед голосуванням за зняття недоторканності
Андрій Лозовий та Олег Ляшко. Фото: Zik

Народний депутат Андрій Лозовий разом із Олегом Ляшком 5 липня відвідав Міністерство внутрішніх справ. Напередодні регламентний комітет провів засідання щодо позбавлення недоторканності Лозового.

Про це пишуть "Наші гроші з Денисом Бігусом".

Нардепів Радикальної партії зафіксували біля МВС одразу по завершенні засідання регламентного комітету ВР. Депутати на автомобілі Toyota Land Cruiser заїхали у внутрішній двір міністерства. Там були близько години. Потім у супроводі охорони покинули міністерство.

"З робочою метою. Я не зобов'язаний вам звітувати. Я як народний депутат маю право відвідування будь-яких державних органів. У мене була в цьому потреба - я відвідував", - сказав Ляшко.

11 липня Верховна Рада розглядала подання Генеральної прокуратури щодо зняття недоторканності з п'ятьох депутатів, серед яких Лозовий та Євген Дейдей із "Народного фронту". Обоє залишилися з недоторканністю. Фракція Олега Ляшка практично у повному складі не підтримала зняття недоторканності з Дейдея. У свою чергу зняття імунітету з Лозового не підтримала половина "Народного фронту" (42 "за" з 81 депутата).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У парламент готують подання на 11 нардепів

Зараз ви читаєте новину «Ляшко водив Лозового в МВС перед голосуванням за зняття недоторканності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути