Ексклюзиви
вівторок, 14 липня 2020 10:09

Ляшко у Раді може вдарити по рейтингу "слуг" - політолог

Ляшко у Раді може вдарити по рейтингу "слуг" - політолог
Політолог Олеся Яхно: "Монобільшість атрофувала свій політичний мозок"

Проходження Ляшка в Раду може призвести до обвалу рейтингів Зеленського.

Таку думку висловила політолог Олеся Яхно, коментуючи позачергові вибори на 208-му окрузі, котрі відбудуться в жовтні цього року.

За її словами, монобільшість атрофувала свій політичний мозок, що перетворило парламент на болото в ручному управлінні із Банкової.

Експерт вважає, що Верховна Рада має запит на гучного опозиційного гравця, котрим може стати Ляшко. За умови переможної виборчої кампаніі.

Лідер радикалів своїми виступами та невгамовним характером ще в минулому скликанні довів свою жорстку опозиційність президенту. І уже в цій раді зможе грати на противагу "слугам", демонструючи активність та класичний парламентаризм, до якого зелена молодь точно не звикла.

"Наявність Ляшка в Раді, з однієї сторони, приверне увагу суспільства до подій, котрі в ній відбуваються. З іншої - створить альтернативний сценарій тому, який запропонували "слуги". І є велика вірогідність того, що альтернативний може сподобатись більше", - резюмувала Яхно.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко у Раді може вдарити по рейтингу "слуг" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути