субота, 05 травня 2018 11:05

Ляшко з чаркою, а Тимошенко із сирниками: політики постять фото з відпочинку
5

Арсен Аваков провів вихідні у Нідерландах
Фото: соцмережі
Олег Ляшко святкував день народження тещі
Арсен Аваков провів вихідні у Нідерландах
Юлія Тимошенко смажила сирники за родинним рецептом
Олег Ляшко святкував день народження тещі

З 23 квітня по 15 травня у Верховній Раді не проходять пленарні засідання. Політики використовують цей час для відпочинку. Зокрема, фото активно публікують лідер Радикальної партії Олег Ляшко, очільниця "Батьківщини" Юлія Тимошенко і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Міністр юстиції Павло Петренко відправився до Туреччини - в розкішний П'ятизірковий готель Maxx Royal Kemer Resort. Є інформація, що він жив в Royal Beach Villa з чотирма спальнями, яку можна зняти мінімум на чотири доби і обійдеться вона в € 12 тисяч. Однак, чиновник заперечує, що знімав VIP-апартаменти. Він написав пост у соціальній мережі Facebook, де стверджує, що дійсно був у цьому готелі, але на віллі не відпочивав, пише strana.ua.

Автор: соцмережі
  Олег Ляшко святкував день народження тещі
Олег Ляшко святкував день народження тещі

Олег Ляшко святкував день народження тещі Римми. Пікнік із родичами провів у дворі свого помешкання в селищі Козин, що в Конча-Заспі. Зняв відео, на якому розповідає, як любить матір своєї цивільний дружини. Також заспівав "Happy Birthday to You".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народжують у Нью-Йорку, відпочивають на Мальдівах. Нинішня влада не вірить в Україну

Арсен Аваков виклав фото тюльпанних полів у Нідерландах.

"Ну що, ви вже десь на сонячній галявині смажите шашлики? Дуже вам цього бажаю - і сонячного дня, і хорошого настрою! А я ось, так вийшло - на роботі, але із захопленням згадую минулі вихідні, які провів повертаючись з поїздки в США - серед тюльпанів - в Голландії! Зустрів, до речі, серед краси багато українців - безвіз працює! "- написав Аваков.

Автор: соцмережі
  Юлія Тимошенко смажила сирники за родинним рецептом
Юлія Тимошенко смажила сирники за родинним рецептом

Юлія Тимошенко смажила сирники.

"Я знаю людей, які їздять до Львова, щоб покуштувати знаменитих Львівських сирників, тому що вони дуже смачні. Але сьогодні я хочу вам розповісти про секрет приготування сирників нашої сім'ї, які передавалися від бабусі до бабусі", - пояснила Тимошенко.

Юлія Володимирівна розкрили секрети приготування сирників: вони робляться з кальцинованого сиру - з молока і хлориду кальцію, сир повинен бути сухим, додавати борошно не потрібно. Треба класти лише жовтки, замість цукру - стевію, готові сирник обкачують в кукурудзяній муці - задля кольору.

Із 1 до 8 січня президент Петро Порошенко провів на Мальдівах. На відпочинок витратив щонайменше $500 тис. Про це йдеться у розслідуванні програми "Схеми".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко з чаркою, а Тимошенко із сирниками: політики постять фото з відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути