понеділок, 18 листопада 2013 21:21

Ляшко розповів, як влада буде фальсифікувати вибори на округах

Ляшко розповів, як влада буде фальсифікувати вибори на округах
Олег Ляшко Фото: telegraf.com.ua

Влада намагається за будь-яку ціну сфальсифікувати вибори на п'яти проблемних округах. Таку думку в ефірі телеканалу ТВі сказав народний депутат Олег Ляшко, коментуючи наявність великої кількість кандидатів.

"Це намагання Партії регіонів, влади за будь-яку ціну сфальсифікувати вибори. Наведу промовистий приклад — 94 округ, Обухівський, Васильківський райони. 83 зареєстрованих кандидатів, 13 заявок ще розглядаються. До сотні кандидатів може бути у цьому окрузі. Насправді, з них реально працюють 2-3 кандидата. Всі інші — це технічні кандидати, зареєстровані владою для того, щоб від цих кандидатів виставляти членів комісії, щоб ці кандидати розтягували голоси. Просто людина прийде, отримає на виборчій дільниці отаку "простиню". Уявляєте, бабушку, дєдушку, які будуть півгодини шукати свого кандидата", - наголосив політик.

Він вважає, що у такій ситуації похилі люди просто "плюнуть, розвернуться і підуть, або не прийдуть взагалі".

"На це "регіонали" і розраховують, щоб люди не прийшли. І тоді члени комісії, контрольовані владою, будуть ставити галочки. На що робиться ставка в усіх округах... Тобто це розраховано на те, щоб менша явка була. Чим менша явка, тим більше можливостей для маніпуляцій, фальсифікацій. Частину голосів скуповують, вибудовують зараз цей "сєтєвий маркетинг" по 200 грн. Плюс пакет пропонують. Частину голосів виїзні скриньки сфальсифікують. Коли в хату приходять, жіночка чи дід не знають за кого голосувати. Тикне соціальний працівник, голова сільради за кого голосувати", - розповів Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко розповів, як влада буде фальсифікувати вибори на округах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути