середа, 12 вересня 2012 19:52

Ляшко проводить розборки зі своїми опонентами на окрузі

Ляшко проводить розборки зі своїми опонентами на окрузі
Як повідомив Секела, Ляшко написав заяву в міліцію про проведення незаконної агітацію активістами ВК "Наступ". Фото: gazetavv.com

Кандидат у народні депутати України по 208 виборчому округу Руслан Секела заявляє про погрози з боку охорони Олега Ляшка.

Про це кандадат від Об'єднаної опозиції повідомив Gazeta.ua.

"11 вересня, у с. Видлі, що на Чернігівщині, в рамках агітаційної кампанії Руслана Секели о 9.00 була запланована зустріч кандидата з мешканцями селища. У цей час у Видлях з виборцями вже спілкувався інший кандидат до Верховної Ради - Олег Ляшко, опонент Секели, котрий прибув сюди у супроводі шести автівок з охороною", - йдеться у повідомленні Секели.

За його інформацією, наприкінці виступу Ляшка активісти ВК "Наступ" почали роздавати виборцям агітаційну газету в підтримку Секели. До них одразу підійшла місцева міліція та охоронці Ляшка, котрі силоміць вилучили газети, мотивуючи це тим, що їх тираж є незаконним, а самого Секелу охорона відтіснила від мешканців, позбавивши можливості поспілкуватися з ними.

Як повідомив Секела, Ляшко написав заяву в міліцію про проведення незаконної агітацію активістами ВК "Наступ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшко "набив огидний писок" конкуренту через "брехливі газетки" про його минуле

"У результаті, працівники міліції мене протримали більше години, змушуючи писати безглузді пояснення. Коли ж з'ясувалось, що з газетою все добре і мої помічники не порушили закону, роздаючи газету, міліціонери нас відпустили, однак заплановані зустрічі в селах Горбів та Авдієвка було зірвано..."

Коментуючи Gazeta.ua цю інформацію, Олег Ляшко, лідер Радикальної партії Ляшка, заперечив слова Руслана Секели.

"По-перше, я не знаю, хто це такий, а по-друге, так, я бачив як якийсь провокатор намагався зірвати мої зустрічі з виборцями, що були заплановані. Представлявся якимось там кандидатом. Я його вперше чи вдруге в житті бачив. Він їздить слідом за мною й приходить на мої зустрічі, які я організовую. І починає вести проти мене брудну кампанію, розповсюджувати брехливі листівки тощо", - розповів Ляшко.

"Учора він намагався зірвати одну з таких моїх зустрічей на Чернігівщині. Втрутилася міліція. А що там було далі, я не знаю, бо поїхав на зустріч. Але це технічні кандидати, яких навмисне зареєстрували. Їх там, здається, кілька осіб таких. Вони тільки те й роблять, що замість того, щоб про себе розповідати, їздять і намагаються зірвати мої зустрічі. І від їхнього імені розповсюджуються брехливі газети, листівки проти мене", - додав лідер РПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко проводить розборки зі своїми опонентами на окрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути