вівторок, 28 серпня 2012 09:32

Ляшко обматюкав політтехнолога по SMS - той обізвав його "каналізатором"

Між лідером Радикальної партії Олегом Ляшком та відомим політтехнологом Сергієм Гайдаєм розгорівся скандал. Почалось все з того, що Гайдай назвав партію Ляшка проектом пов'язаним із владою.

Ось що саме він написав на Facebook з цього приводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ляшка намагались отруїти?

"Я один час думав - це продукт чиєїсь звичайної політичної дурості. Яка так часто присутня в українській політиці. На жаль - ні. Це тонкий і розважливий задум. Такий собі гомункулус вирощуваний в пробірці в чиїйсь таємній політичній лабораторії".

"Судячи з масштабу, безперервної вже рік, інформаційної кампанії з великою кількістю наружки - гроші інвестори виділяють не малі. Такі гроші можуть в Україні сьогодні бути тільки у фінансово-промислових груп близьких до влади. А значить фінансування йде за згодою влади. Куди складніше питання - а навіщо?", - написав політтехнолог.

Припускаючи, навіщо владі подібний політик, Гайдай порівняв Ляшка з "каналізатором" будь-якої ідеї.

"Ляшко може девальвувати будь-яку ідею, будь-який рух або будь-якого політика. Якщо міцно його обійме, "возглавіт", або просто стане поруч. Моя версія звідки гроші - швидше за все вірна. Прослідкуйте, кого, які рухи і які ідеї за минулий рік "очолював", підтримував, брав участь, ну і відповідно, каналізувати цей діяч. Чорнобильців, селян, пенсіонерів, афганців, вчителів, борців за українську мову. Всіх тих, хто виступав проти влади і міг для цієї влади створювати репутаційні незручності. І нинішня кампанія тому підтвердження. У його гасла винесені всі ті соціальні запити, які можуть і повинні бути використані опозицій та іншими протестними рухами", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Партія Ляшка - технологічний проект, який використовує влада" - експерт

Реакція Ляшка не примусила себе довго чекати. Уже сьогодні зранку Гайдай виклав у себе на сторінці відповідь Ляшка, яку той написав експерту смскою. При цьому Гайдай зазначив: "СМС з номера 067******** від Ляшка"

Обережно, нецензурна лексика!

 

На що сам Ляшко відповів, що ніколи не приховував номер свого телефону, на відміну від "великих демократів". Також він порадив лідерам партій дати людям свої номери телефонів, щоб засвідчити відкритість.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко обматюкав політтехнолога по SMS - той обізвав його "каналізатором"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути